Nieuwe Needse Cadeaubon

TIP/VVV Neede introduceert in samenwerking met OndernemersVereniging Neede een nieuwe Needse cadeaubon. In tegenstelling tot de VVV-bon die landelijk besteedbaar is, is de Needse Cadeaubon speciaal voor Neede ontwikkeld. De bon heeft tot doel om consumenten in Neede te laten besteden, waardoor de lokale winkel- en klantenbinding wordt versterkt. Voor elkaar en met elkaar.

De nieuwe bon draagt het eveneens nieuwe dorpslogo, bestaande uit de hoogtepunten van Neede: de grote kerk, de uitkijktoren, Huize De Kamp en de Hollandse Molen. Onder het logo staat de nieuwe – middels een prijsvraag gekozen – slogan “Natuurlijk Neede”. Dit nieuwe beeldmerk zal door verkoop van de bonnen veelvuldig onder de aandacht komen, en draagt zo bij aan de herkenbaarheid van de bon én van Neede.

De bon is bij TIP/VVV Neede verkrijgbaar en kan worden besteed bij een groot aantal Needse centrumondernemers, herkenbaar aan een sticker op de winkeldeur. De bonnen kunnen een waarde hebben van € 7,50, € 10,00, € 15,00 en € 25,00. Voor elke gelegenheid is er dus een passend cadeau.