5 januari – Nieuwjaarsklootschiettoernooi

Klootschietvereniging K.V. Borculoseweg organiseert op zaterdag 5 januari a.s. haar traditionele Nieuwjaarstoernooi.

De start is gepland om 13.30 uur en de prijsuitreiking zal ca. 17.00 uur plaatsvinden. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,= per team.Café – Zalencentrum Hassink, GL Rutgersweg 41 te Noordijk

Er wordt geschoten volgens de reglementen van de E.K.F.N. in de volgende klassen voor zowel dames, heren als jeugd: recreanten, cup en jeugd vanaf 10 jaar.

Deelname aan de Cupklasse geldt zowel voor deelnemers aangesloten bij een klootschietersbond alsmede voor niet-aangesloten klootschieters die mee willen dingen naar de Cup. Recreanten spelen in een aparte dames/heren klasse. In beide klassen zijn geldprijzen beschikbaar. De jeugd, vanaf 10 jaar, is ook van harte welkom en voor hen zijn er natuurlijk ook leuke prijzen te winnen.

Deelname is voor eigen risico! De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of letsel opgelopen tijdens dit evenement. De organisatie heeft dit jaar extra aandacht gegeven om de parcoursen zo veel mogelijk “slootvrij” te houden.

Inschrijving hiervoor is mogelijk vanaf 12.45 uur bij Café – Zalencentrum Hassink, GL Rutgersweg 41 te Neede. Voorinschrijven is mogelijk via onze website www.kvborculoseweg.n1.