20-24 augustus – SEN Zomerfeest

De SEN’76 zomerfeesten komen er weer aan en vinden plaats van 20 t/m 24 augustus. Met zoals elk jaar weer een programma voor elk wat wils.

Op dinsdag avond beginnen we om 18:00 uur met theatershow voor kinderen: Kareltje & Jasmijn en de magische disco goochelshow!

Op woensdag starten we om 18:30 met een mooie oldtimerrit en kunnen vanaf 20:30 de voetjes van de vloer tijdens de Guilty Pleasure Disco Show. Elk jaar weer erg gezellig.

Donderdag middag organiseren we samen met Jammarkt Neede om 14:00 de jamtafel. Een gezellige middag voor de oudere Needse “jeugd” met muziek van de Moodchers Tribute Band en om 16:00 aansluitend een gratis lunch met broodjes jam. Natuurlijk samen met de kersverse jamkoningin. ’s Avonds gaan we om 19:30 uur verder met de Koepel Knoepel Playbackshow. Altijd weer een bijzonder spektakel.

Op vrijdag is er tussen 16:00 – 20:00 uur het welbekende bedrijvenuurtje met muziek van DJ Jordy en Party Kryner. ’s Avonds barst het feest in de tent los met vanaf 20:30 uur The Beat of Fridaynight met optredens van Kris Kross Amsterdam, Beatcrooks en de 538 DJ’s on tour.

Zaterdag beginnen we tussen 9:00 – 12:00 uur met de kinderromelmarkt. Vanaf 13:00 uur wordt het een gezellige boel met onze eigen legale piratenzender SEN FM, de Koepel Knoepel Spelen, groot terras en diverse kinderactiviteiten. ’s Avonds sluiten we het feest af met vanaf 21:00 uur optredens van een van de beste en meest geboekte professionele allround coverbands van dit moment: Session. Daarnaast is er ook een optreden van Henk Dissel en kunnen de koptelefoons op tijdens de silent disco!

Met uitzondering van de vrijdagavond is het gehele feest gratis toegankelijk. Kaarten voor de vrijdagavond kosten in de voorverkoop € 10 en zijn te koop bij Tabakorie Rona in Neede (€ 12 aan de kassa indien nog voorradig). Zie www.sen76.nl voor meer informatie.

Kijk voor informatie over het programma op www.sen76.nl.