Paasactie Needse Ondernemers

Meer dan 100 prijzen!

Het is weer zover! Op woensdag 10 april zijn de winkeliers van de Needse Ondernemersvereniging weer gestart met de Paasactie.

Uit een tombola, die bij elk deelnemend lid van de Needse Ondernemers Vereniging op de toonbank staat, mag u bij uw aankoop één Paaseitje pakken. Als het u lukt om een ’gouden ei’ te pakken, wint u een leuke prijs. Deze wordt u direct overhandigd. De actie duurt nog tot en met zaterdag 20 april 2019.

Er worden door de deelnemende ondernemers meer dan 100 prijzen beschikbaar gesteld. Hierbij een greep uit de prijzenpot:

  • DIVERSE WAARDEBONNEN
  • LEUKE PAKKETJES
  • PAASLEKKERKNIJEN
  • EN NOG VELE ANDERE PRIJZEN

Kom dus winkelen in het gezellige Neede en grijp uw kans. Win één van die mooie prijzen! Parkeren in Neede is natuurlijk gratis.

Onderstaande leden van de Needse Ondernemers Vereniging doen mee aan de  Paasactie:


2 en 4 Wielercentrum Neede – Achterhoek Streekwinkel – AMI Kappers – Bloemsierkunst Joop Bouwmeester – Blokker Ten Hoopen – Bloom. – Boeffies en Zo – Cafetaria Smulgrill – De Kamer van Kramer – Deco-Home Hondelink – Etos Neede – Expert Neede – Gall&Gall Neede – Hairstyling The Sisters – Juwelier en Goudsmid Clary – Salon Davines – Van Rugge Optiek – VVV Neede en Wellness Studio Neede.