1 t/m 10 mei – Moederdagactie

Ontbijt op bed: het zal je maar gebeuren!

Wilt u ook kans maken om te worden verrast met een Moederdagonbijt? Doe dan vanaf woensdag 1 mei tot en met vrijdag 10 mei 2019 uw inkopen bij de deelnemende winkeliers. Bij iedere aankoop ontvangt u een deelnamebon. Vul de bon volledig in en deponeer deze in de daarvoor bestemde actiebus. De gelukkige prijswinnaars krijgen zaterdag 11 mei bericht en kunnen op Moederdag genieten van het ontbijt dat door één van de Needse winkeliers aan huis wordt bezorgd.

Kom dus winkelen in het gezellige Neede en grijp uw kans op een heerlijk Moederdagontbijt! Parkeren in Neede is natuurlijk gratis.

Onderstaande Needse ondernemers doen mee aan de Moederdagactie en stellen gezamenlijk 40 ontbijtjes beschikbaar:

2 en 4 Wielercentrum Neede – Albert Heijn – AMI Kappers – Bakkerij Stroet – Bloemsierkunst Joop Bouwmeester – Blokker Ten Hoopen – Bloom. – Boeffies en Zo – Cafetaria Smulgrilll – De Kamer van Kramer – Deco-Home Hondelink – Etos Neede – Expert Neede – Fa. Cornelese-Post – Gall&Gall Neede – Hairstyling The Sisters – Juwelier en Goudsmid Clary – Salon Davines – ’t Sprokkel Huuske – Tabakorie Rona (m.u.v. tabakswaren) – VVV Neede – Van Rugge Optiek – Wellness Studio Neede