14 december – Oliebollen en graftakkenverkoop Crescendo

Op zaterdag 14 december van 10.00 tot 16.00 uur worden de oliebollen weer vers gebakken door de dames van de Werkgroep Muziekvereniging Crescendo op de parkeerplaats van de Albert Heijn te Neede. De oliebollen kosten 8,00 euro voor 11 stuks en 0.80 p. stuk.

De oliebollen kunt u ook online bestellen via: ggabbink@hotmail.com. U krijgt een mail terug naar welk rekeningnummer het geld kan worden overgemaakt. De oliebollen staan op zaterdag 14 december vanaf 12.30 uur voor u klaar bij de kraam op de parkeerplaats van de Albert Heijn te Neede.

Ook zijn er weer graftakken gemaakt door de dames van de Werkgroep Muziekvereniging Crescendo. Deze zijn te bestellen op bovenstaande e-mailadres en te koop op zaterdag 14 december op de parkeerplaats van de Albert Heijn te Neede.