30 mei – Hemelse Solexrit

Op Hemelvaartsdag donderdag 30 mei a.s. organiseren de Vlearmoes Angels in samenwerking met Café Vally’s en Café de Ruif in het kader van de activiteiten op het Needse Vlearmoesplein een openbare Solexrit. De rit is uitgezet door Jan en Diana Markerink en zal een kleine 60 km. bestrijken. We verzamelen om 10:30 uur onder het genot van een kopje koffie waarna we om 11:00 uur onze brommertjes aantrappen.

Iedereen met een geldig rijbewijs, een verzekerde Solex een portie goede zin wordt hierbij van harte uitgenodigd mee te tuffen. We vragen een kleine bijdrage van 5 euro ter dekking van de kosten voor het hapje en het drankje onderweg, voorafgaand ter plekke te voldoen bij onze penningmeester Herbert Kuiper.

Opgave kan via het mailadres ritten@vlearmoesangels.nl of via Henk ten Berge: 06-29513724. We hopen op mooi weer met een zo groot mogelijke deelname en zien je dus graag op 30 mei om 11:00 uur met je Solex aan de start verschijnen. Graag tot dan !!