5 t/m 14 juni – Vaderdagactie

Dit jaar maken ook de vaders kans op een heerlijk ontbijt op bed tijdens de Needse vaderdagactie, die wordt georganiseerd door de deelnemende winkeliers van de Needse ondernemersvereniging. Wilt u kans maken op een stoer ontbijt? Doe dan vanaf woensdag 5 juni tot en met vrijdag 14 juni 2019 uw inkopen bij één van de deelnemende winkeliers. Bij iedere aankoop ontvangt u een deelnamekaart. Wanneer u de deelnamekaart hebt ingevuld kunt u deze deponeren in de daarvoor bestemde actiebussen. Op zondagochtend 16 juni worden de verse ontbijtjes persoonlijk door één van de Needse winkeliers bij de winnaars aan huis bezorgd.

Pak deze prachtige kans en kom winkelen in Neede! Parkeren is natuurlijk gratis.

Onderstaande Needse ondernemers doen mee aan de Vaderdagactie en stellen gezamenlijk 35 ontbijtjes beschikbaar:

2 en 4 Wielercentrum Neede – Albert Heijn – AMI Kappers – Bakkerij Stroet – Bloemsierkunst Joop Bouwmeester – Blokker Ten Hoopen – Bloom. – Boeffies en Zo – Cafetaria Smulgrill – De Kamer van Kramer – Deco-Home Hondelink – Etos Neede – Expert Neede – Fa. Cornelese-Post – Gall&Gall Neede – Hairstyling The Sisters – Juwelier en Goudsmid Clary – Salon Davines – ’t Sprokkel Huuske – Tabakorie Rona (m.u.v. tabakswaren) – VVV Neede – Van Rugge Optiek