15 juni – Pleinconcert Amicitia Rietmolen

In het kader van haar 70 jarig jubileum geeft muziekvereniging Amicitia Rietmolen dit jaar een reeks concerten onder de noemer “Amicitia Platina”. Het jubileumjaar is geopend met het succesvolle concoursconcert. Zaterdag 15 juni staat een sprankelend concert op het kerkplein in Rietmolen op het programma.

Onder het genot van een drankje kan men luisteren naar herkenbare muziek en zang. Dit concert is in de openlucht en heeft een ongedwongen sfeer. Dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen, er is voldoende ruimte om te dansen en te spelen.

Dat Amicitia talent in huis heeft zal de 18-jarige Emiel ten Have laten horen. Tijdens het concert speelt hij samen met het harmonieorkest één van de werken waarmee hij op 1 juli zijn D-examen saxofoon hoopt te behalen.

Het concert begint om 19.00 uur, de toegang en een kopje koffie is gratis. Een vrije gift na afloop van het concert is van harte welkom.