Bloemenhoekje vanaf 28 mei 2020 op nieuw adres

Het Bloemenhoekje Neede is vanaf donderdag 28 mei gevestigd aan de Oudestraat 55. Jolanda en John Bolster en hun medewerkers zijn heel enthousiast over de nieuwe locatie. “Echt een top plek voor een bloemenzaak. Mooi aan deze kant van de Oudestraat. Zo rond het middaguur heeft de entree schaduw. Deze locatie is echt uitstekend voor een bloemenzaak”, vertelt Jolanda. “Bovendien is er dicht in de buurt veel parkeergelegenheid”.

Al 17 jaar is het Bloemenhoekje een begrip in Neede. Met het oog op de ontwikkelingen van het Needse centrum is door Jolanda en John gekeken naar een andere locatie. “Want vooruit kijken is belangrijk. Op de nieuwe locatie kunnen we ons assortiment bloemen en planten prachtig presenteren. Daarnaast hebben we een prachtig assortiment bloempotten en vazen. Bovendien breiden we onze zaak uit met andere producten. Natuurlijk blijven bloemen en planten de hoofdmoot”, legt Jolanda uit.

Uitbreiding van assortiment

Naast de bloemen en planten zijn er andere artikelen te koop. Jolanda vertelt: “Nieuw in onze winkel zijn koffie, thee en prachtig serviesgoed. En we houden natuurlijk onze kado-artikelen en kaarten. Dit geldt ook voor het agentschap van Post NL voor het brengen en halen van pakketten”. De thee is uit de lijn Pure de Luxe. Gebroeders Koffie levert een rijk assortiment aan koffie en koffiebonen. “Klanten kunnen hun aankopen extra leuk laten inpakken. We denken dat we door het brede assortiment in onze nieuwe zaak echt een aanvulling vormen voor Neede” vult John aan.

Stempelkaart

Bij iedere aankoop vanaf vijf euro aan bloemen of planten kunnen klanten een stempel sparen. Een volle kaart met 20 stempels levert vijf euro korting op bij de eerst volgende aankoop. Een openingsattentie laat nog even op zich wachten. Dit heeft te maken met de coronamaatregelen. De bezorgservice blijft ongewijzigd. Meer info is te vinden op www.bloemenhoekje.com en op Facebook Bloemenhoekje Neede Eibergen.