19-22 augustus – Kermis

Ondanks dat de SEN feesten dit jaar vanwege de overheidsmaatregelen rondom COVID-19 niet door kunnen gaan, hebben de kermisexploitanten gezamenlijk toch een kermis in Neede weten te organiseren. De kermis is geopend van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 augustus van 13.00 tot 22.00 uur

De kermis ziet er dit jaar wel een klein beetje anders uit. Zo vind de kermis niet plaats op het oude marktplein maar op het muziekkoepel terrein in Neede en de eindtijd is vervroegd van 24:00 naar 22:00 uur. Uiteraard gelden de corona maatregelen ook op de kermis en zijn hiervoor speciale maatregelen getroffen. Voor de rest is de kermis helemaal compleet en net zo gezellig als andere jaren met attracties zoals de zweefmolen, touwtje trek, Skee-Ball, schiettent, draaimolen, Pusher, boksbal, eendjes vangen, de bank, van Gogh’s tekenstudio, Lucky Cranes en de autoscooters! Uiteraard ontbreekt de oliebollen kraam en de suikerspin niet.