Moederdagactie

Ontbijt op bed: het zal je maar gebeuren!

Wilt u ook kans maken om te worden verrast met een Moederdagonbijt? Doe dan vanaf woensdag 28 april tot en met vrijdag 7 mei 2021 uw inkopen bij de deelnemende winkeliers. Bij iedere aankoop ontvangt u een deelnamebon. Vul de bon volledig in en deponeer deze in de daarvoor bestemde actiebus. De gelukkige prijswinnaars krijgen zaterdag 8 mei bericht en kunnen op Moederdag genieten van het ontbijt dat door één van de Needse winkeliers aan huis wordt bezorgd.

Kom dus winkelen in het gezellige Neede en grijp uw kans op een heerlijk Moederdagontbijt! Parkeren in Neede is natuurlijk gratis.

Onderstaande Needse ondernemers doen mee aan de Moederdagactie en stellen gezamenlijk bijna 40 ontbijtjes beschikbaar:

Achterhoek Streekwinkel – Albert Heijn – AMI Kappers – Apiti Apatti – Bikestore Hesselink – Bloom. – Boeffies en Zo – Cafetaria Smulgrill – Etos Neede – Expert Neede – Gall&Gall Neede – Grand Café Time For You Hair Hairstyling The Sisters – Hondelink Kleur & Interieur Jumbo Leussink Juwelier en Goudsmid Clary – Salon Davines – ’t Sprokkel Huuske – Tabakorie Rona (m.u.v. tabakswaren) – VVV Neede – Van Rugge Optiek