Vaderdagactie

Op woensdag 9 juni 2021 start de Vaderdagactie. Deze actie loopt tot en met vrijdag 18 juni a.s. Dit jaar maken de vaders kans op een leuk verrassend pakket.

Wilt u ook kans maken op zo’n pakket? Doe dan vanaf woensdag 9 juni tot en met vrijdag 18 juni 2021 uw inkopen bij één van de deelnemende winkeliers. Bij iedere aankoop ontvangt u een deelnamekaart. De ingevulde kaart kunt u deponeren in de daarvoor bestemde actiebussen.

Op zaterdagmiddag 19 juni ontvangen de winnende vaders persoonlijk bericht.

De volgende Needse ondernemers nemen deel aan deze actie:
Albert Heijn — AMI Kappers — Bikestore Hesselink — Bloom. — Boeffies & Zo — Cafetaria Smulgrill — Etos Neede — Expert Neede — Gall & Gall Neede — Grand Café Time For You — Hairstyling The Sisters — Hondelink Kleur & Interieur — Jumbo Leussink — Juwelier en Goudsmid Clary — Salon Davines — SprokkelHuuske — Streekwinkel In den Vlearmoes — Tabakorie Rona (m.u.v. tabakswaren) — VVV Neede — Van Rugge Optiek