Boerderijenfietstocht Neede

Het organisatiecomité van de LTO Boerderijenfietstocht Neede organiseert 2 fietsroutes van ±30 km en ± 50 km. Het start- en eindpunt is Café Restaurant de Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 te Neede. Men fietsen op eigen gelegenheid en er vinden geen bedrijfsbezoeken plaats.

De deelnemers brengen al fietsende een ode aan het landschap. De routes lopen o.a. langs akkers, weilanden en agrarische ondernemers. Op diverse punten in de route wordt aangegeven welk bijzonders er te beleven of te zien is. Zo zoeken boer en burger elkaar op, in onze prachtige Achterhoek.

De route zijn verkrijgbaar door een mail te sturen naar boerderijenfietstochtneede@gmail.com, of door onderstaande QR-codes te scannen.

Wij wensen alle deelnemers heel veel fietsplezier en zien u graag in de toekomst terug tijdens weer een oude vertrouwde boerderijenfietstocht, zoals men al jaren gewend is.