20 november a.s. – Filmavond Noordijk

De Historische vereniging Oud Noordijk wil haar als gevolg van Covid-regelgeving bescheiden jaarprogramma 2021 afsluiten met een filmavond. Te houden in gebouw De Oale Schole aan de Schoolweg in Noordijk op zaterdag 20 november, aanvang 20.00 uur. Voor deze avond heeft Wim Meerman uit het archief historisch materiaal opgediept en dat verwerkt tot een avondvullend filmprogramma. Het betreft grotendeels films die te maken hebben met Neede/Noordijk in vroeger tijden.

Belangstellenden (dat kunnen leden maar ook niet-leden zijn), wordt verzocht zich op te geven. Dat kan met een telefoontje naar Joke Groothornte 0545 291426, of via een melding naar het mailadres info@oudnoordijk.nl. Er is plek voor maximaal tachtig personen. Corona bescherming is verplicht.

(tekst en foto overgenomen van Nieuwsuitberkelland.nl)