Decemberactie 2021

Op maandag 6 december jl. zijn de Needse Ondernemers gestart met een vernieuwde Kerstactie. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één deelnamebon. Hierop kan een persoon ingevuld worden die in deze Corona-periode wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen.

Daarnaast maakt de consument kans op één van de door de deelnemende ondernemers beschikbaar gestelde prijzen.

De Kerstactie duurt tot en met vrijdag 17 december a.s. De trekking vindt op 17 december ’s avonds plaats. De trekking van de 3 hoofdprijzen vindt plaats op zaterdag 18 december a.s. om 17.00 uur bij de Oale Smederieje. De 3 hoofdprijzen bestaan dit jaar uit pakketjes Needse Cadeaubonnen en een leuke attentie.

Onderstaande deelnemers doen mee aan de Kerstactie:

✓ Achterhoek Streekwinkel
✓ Albert Heijn
✓ AMI Kappers
✓ Apiti Apatti
✓ Bakkerij Stroet
✓ Bikestore Hesselink
✓ Bloom!
✓ Boeffies en Zo
✓ Cafetaria SmulGrill
✓ Expert Neede
✓ Etos Neede
✓ Gall & Gall
✓ Hairstyling The Sisters
✓ Hondelink Kleur & Interieur
✓ Jumbo Neede
✓ Juwelier en Goudsmid Clary
✓ Salon Davines
✓ ScapinoStudio 16
✓ Tabakorie Rona
✓ Van Rugge Optiek
✓ VVV Neede
✓ Wellness Studio Neede