28 oktober a.s. – Halloween Heksenbal, Trefpunt De Berg

Het is tijd voor een feestje! Kneusje is eindelijk weer gevonden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Maar oh oh wat is een feestje zonder slingers…. helpen jullie Heks Knibbel en Heks Kneusje om de slingers te zoeken en op te hangen?!
Help ze en kom met zen allen naar het heksenbal, op Vrijdag 28 oktober 2022 startpunt is Trefpunt-Speeltuin de Berg!

Belangstellenden kunnen tussen 18.30 uur en 20.00 uur vertrekken vanaf Speeltuin de Berg. Het eindpunt van de tocht is nog een verrassing dit zal nog bekend gemaakt worden, dus houd de Facebookpagina van de Speeltuin in de gaten https://www.facebook.com/speeltuindeberg/ .

Na afloop kun je genieten van een heuse griezeldisco, waar een DJ de vleermuizen van de daken zal afdraaien. Voor ouders/opa’s/oma’s en belangstellenden staat er gratis koffie/thee/ranja en wat lekkers klaar. De disco zal om 21.30 uur afgelopen zijn.

Deelname aan deze griezeltocht bedraagt € 2,00 per kind.
Verkleden mag (dit hoeft niet in thema). Kinderen t/m groep 4 moeten onder begeleiding van minimaal 1 volwassene lopen. Kinderen van groep 5 t/m groep 8 mogen zelfstandig lopen.

Ben jij niet schoolgaand in Neede en wil je ook meedoen met de Griezeltocht dan ben je hartelijk welkom!