28 en 29 januari a.s. – Spilbroekshow

Op zaterdag 28 en zondag 29 januari 2023 houdt NPV-Neede haar kleindierententoonstelling De Spilbroekshow in sporthal ’t Spilbroek, Bleekenweg 14, te Neede. (Vanwege de vogelgriep zullen alleen 250 konijnen te bezichtigen zijn.)

De officiële opening van de Spilbroekshow 2023 en de uitreiking van de hoofdereprijzen wordt gedaan door burgemeester Joost van Oostrum van de gemeente Berkelland.

Harry Ligtenbarg uit Neede demonstreert zijn passie voor het bewerken van hout met het maken van kunstwerken en Appie Pasman uit Ruurlo het ambacht stoelmatten. De jeugd kan zondags een afwasbare tattoo laten plaatsen. Kwekerij De Hofmaat heeft gezorgd voor een groene aankleding van de zaal.

De openingstijden zijn zaterdag 28 januari van 10 tot 19 uur en zondag 29 januari van 10 tot 16 uur. De entree is gratis!