Fotowedstrijd “Herfst in Berkelland”

De herfst staat voor verandering: overal in de natuur zien we dingen veranderen. De bladeren vallen van de bomen en het weer wordt natter en koeler. Ook in het dierenrijk zie je dat terug. Sommige dieren stappen af van hun gebruikelijke routine om zich op de winter voor te bereiden.

Zo ook zijn in de mooie natuur van de gemeente Berkelland en in de woonomgeving deze veranderingen te zien. Sommige  momenten zijn fotogeniek.

Pak dan uw camera of smartphone en laat ons daarvan meegenieten. Kies de beste foto uit en stuur deze voor 1 december 2023 aan info@natuurparkkronenkamp.nl. De jury zal eind december de winnaar bekend maken.

Een selectie van de foto’s wordt van 16 januari  t/m 6 maart 2024 geëxposeerd in Het Filter op Natuurpark Kronenkamp in Neede; de overige ingezonden foto’s worden door middel van een PowerPoint-presentatie aan de bezoekers getoond.

Hoe doet u mee?
Fotografeer deze herfst uw fotogenieke moment in de gemeente Berkelland.
Lees de spelregels op www.natuurparkkronenkamp.nl.
Stuur voor 1 december 2023 één foto in naar info@natuurparkkronenkamp.nl.
Vermeld in de e-mail duidelijk uw naam, de datum waarop de foto is genomen, de locatie, uw e-mailadres en uw telefoonnummer