Scoretec

 

 

Sinds 1990 maakt Marc Eikelboom al scoreborden als werknemer van een bedrijf. Uit passie voor elektronica en LED-technologie in combinatie met jarenlange werkervaring op de werkvloer, was het in 2004 tijd om een eigen onderneming op te zetten. Sinds 2010 is ook zijn vrouw Claudia voltijds betrokken bij Scoretec. Ze maken scoreborden voor allerlei sportverenigingen. Alleen al in Nederland hebben ze 400 scoreborden staan.

“Neede heeft ons goed gedaan. Sinds de verhuizing van Losser naar Neede gaat het veel beter. Hier is het kleinschalig, gemoedelijk. Ook wat ondernemerschap betreft. Gewoon spiekerboks en T-shirt”, zegt Marc. Ze zitten aan uitbreiding te denken. Ze hoeven nog net geen ‘nee’ te zeggen, maar nu ontbreekt de tijd om door te ontwikkelen, creatieve dingen te doen. Ze zijn benaderd om voor het programma ‘Geer en Goor’ een scorebord te sponsoren voor SV Westendorp. Daar doen ze walking football met ouderen. “We werken daar graag aan mee omdat de verenigingen draaien op oudere vrijwilligers. Ik sta wel eens met 80-plussers op een steiger om een scorebord te monteren. Wij willen graag wat voor ze terug doen.”