Grand Café De Hofmaat

DeHofmaat-4In het Grand Café wordt dagelijks gekookt voor de bewoners van De Werf. Het vormt een centrale ontmoetingsplek waar mensen kunnen binnenlopen voor een praatje, gezellige activiteit, kop koffie en een heerlijke maaltijd. Er worden veel activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor iedereen uit de omgeving, zoals muziek optredens, bingo, knutselmiddagen, de inloopsoos, wandeltochten en de kookworkshop voor mannen.

In De Hofmaat wordt tevens dagverzorging geboden. Dit biedt ondersteuning gericht op lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn voor mensen die zichzelf overdag thuis niet goed kunnen redden. Men doet activiteiten die passend zijn en nuttigt samen met de andere groepsgenoten een verse maaltijd.

Ook zijn er regelmatig vergaderingen en feestjes, De Hofmaat heeft twee prachtige afgesloten ruimtes waar alle techniek aanwezig is voor een interactieve vergadering of een gezellig feest voor 70 tot 100 personen. Uiteraard is dit te boeken in combinatie met een lekker hapje en drankje tussendoor.

De Hofmaat richt zich voornamelijk op vijftigplussers. Bewoners van De Werf eten er dagelijks en daarnaast vult de ruimte zich met mensen uit de omgeving. In het weekend komen daar de dagjesmensen en toevallige passanten bij. Bij mooi weer is het terras een plek waar het goed vol te houden is.

Voor elk budget is er wel wat bij De Hofmaat. Elke dag is er een voordelig dagmenu, maandelijks wordt er een 3-gangen menu aangeboden en daarnaast is er keuze uit de variatie op de menukaart. De LivioPlus servicepas biedt extra voordeel: 15% korting op het dagmenu.

DeHofmaat-1Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs om de sfeer, een drankje of een lekker gerecht te proeven! Grand Café De Hofmaat is geopend op maandag t/m zondag van 9.30 tot 20.00 uur. Keukenbestellingen kunnen tot 18.30 uur verwerkt worden.

Grand Café De Hofmaat 0545-293073