Open Bedrijvendag 25 mei 2019

Het is bijna zover: onze Open Bedrijvendag op zaterdag 25 mei a.s.!

Doel                
Promotie van Neede en Needse bedrijven door middel van het voor het publiek openstellen van de bedrijven en het demonstreren van de werkzaamheden

Waar              
Op bedrijventerrein Wheemergaarden

Wanneer         
Zaterdag 25 mei 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur
Aansluitend vindt van 17.00 uur tot 22.30 uur een feestavond plaats voor de deelnemende ondernemers.

Deelnemers
Het totale aantal deelnemers staat nu op 100! Bijna 60 op Wheemergaarden gevestigde ondernemers maken van de gelegenheid gebruik om hun bedrijf aan een breed publiek te presenteren. Een aantal van hen biedt ruimte aan ondernemers en instanties die hun bedrijf elders in Neede gevestigd hebben. Rondom de centrale tent en het horecaplein presenteren zich centrumondernemers.

Ontvangst bezoekers
Het bedrijventerrein zal afgesloten worden voor verkeer (met uitzondering van calamiteitenvervoer en de lijnbus). Er kan aan beide kanten van het terrein geparkeerd worden (aan de Noordkant op het nieuwe terrein Russchemors en/of op het terrein achter KMG, aan de Zuidkant bij Vendingland B.V.).

Bij MaxX Onderwijs en de Brandweer worden bezoekers ontvangen en getrakteerd op koffie. Ook wordt hen daar een plattegrond uitgereikt, waarop alle deelnemende bedrijven en hun presentatielocatie worden vermeld.

Aankleding terrein
De Noord- en Zuidingang van het terrein worden voorzien van grote bogen. Alle bijna 50 te bezoeken locaties worden kenbaar gemaakt middels beachvlaggen en er worden volop ballonnen opgehangen.

Vervoer
Gedurende de hele middag zal een elektrisch treintje de bezoekers over het terrein vervoeren. Op verschillende plaatsen zullen treinhaltes worden ingericht.

Activiteiten over het terrein

Activiteiten bij de deelnemers

  • Demonstratie waterjet machine
  • Demonstratie door de Brandweer
  • Demonstratie verfspuiten
  • Demonstratie scootmobielen met parcours

Op het nieuwe bedrijventerrein Russchemors zal gedurende de hele middag een helikopter aanwezig zijn waarmee rondvluchten gemaakt kunnen worden. Voor € 60,00 incl. BTW per persoon boekt u hier uw ticket.

Selfie-actie
De vereniging heeft via Facebook een actie uitgeschreven, waarbij men een selfie met een van onze Open Bedrijvendag spandoeken moet uploaden naar onze pagina. De leukste selfie wint een helikoptervlucht. Zie hiervoor onze Facebookpagina: Facebook.com/needse-ondernemers.

Centrale tent / Horecaplein
In de Energieweg (aan de kant van de Koopmansweg) wordt de centrale tent geplaatst met daaromheen horecakraampjes van een aantal Needse horecaondernemers en kraampjes van centrumondernemers. In de tent zal om 11.30 uur de officiële opening van de dag plaatsvinden door wethouder Gerjan Teselink van Economische Zaken. Gedurende de middag zal er worden opgetreden door DJ Youri en de band Now it’s US.

Avondprogramma
De feestavond in de centrale tent, waarvoor alle deelnemers van harte worden uitgenodigd, wordt ingevuld door DJ Daan en de band Born to Follow.

Consumptiemunten
Tijdens de feestavond worden consumptiemunten gebruikt. Deze zijn voor € 2,00 per stuk te koop bij de daar aanwezige kassa, of in de voorverkoop via de OVN.

Vuurwerkshow
De feestavond zal worden afgesloten met een spetterende vuurwerkshow, georganiseerd door Wormgoor Vuurwerk.