Open Bedrijvendag 25 mei 2019

Wat                
Promotie van Neede en Needse bedrijven door middel van het voor het publiek openstellen van de bedrijven en het demonstreren van de werkzaamheden

Waar              
Op bedrijventerrein Wheemergaarden

Wanneer         
Zaterdag 25 mei 2019 van 12.00 uur tot 17.00 uur                       Aansluitend vindt van 17.00 uur tot 22.30 uur een feestavond plaats voor de deelnemende ondernemers, hun medewerkers, zakenrelaties, familie en vrienden.

Horeca            
In de Koopmansweg wordt een grote tent geplaatst die als centraal horecapunt wordt ingericht. Hiervoor worden de Needse horecaondernemers uitgenodigd. Aan de Open Bedrijvendag deelnemende ondernemers mogen hun bezoekers koffie en thee aanbieden. Overige consumpties kunnen door de bezoekers worden gekocht op het centrale horecapunt.

Entertainment  
Overdag wordt (achtergrond)muziek gedraaid door Needse DJ’s, is er vermaak op straat voor zowel jong als oud en komen er spectaculaire activiteiten waar we momenteel nog niks over kunnen zeggen.

Op de feestavond zal een artiest optreden in combinatie met de DJ’s.

Deelname        
Ondernemers gevestigd op Wheemergaarden betalen tussen € 100,00 en € 250,00 (excl. BTW) afhankelijk van het aantal medewerkers. De kosten worden vastgesteld als het aantal deelnemers en de definitieve invulling van het programma bekend zijn.

Centrumondernemers kunnen zich presenteren bij een van de deelnemende bedrijven op Wheemergaarden of in een kraampje op een daarvoor aange-wezen plek op het terrein.
Voor centrumondernemers bedragen de deelnamekosten € 25,00 (excl. BTW en incl. een marktkraam).

Ondernemers gevestigd buiten het bedrijvenpark en het centrum kunnen zich presenteren bij een van de deelnemende bedrijven op Wheemergaarden of op een speciaal daarvoor beschikbaar gesteld terrein.
Deze ondernemers betalen tussen € 100,00 en € 250,00 (excl. BTW) afhankelijk van het aantal medewerkers. De kosten worden vastgesteld als het aantal deelnemers en de definitieve invulling van het programma bekend zijn.

Promotie         
Er wordt huis-aan-huis een speciale krant verspreid, waarin door de deel-nemende ondernemers geadverteerd kan worden. Ook is het mogelijk een redactioneel stuk (advertorial) te plaatsen.

Aanmelding     
Aanmelden voor deelname aan de Open Bedrijvendag kan via een mail naar secretariaat@needseondernemers.nl.

Werkgroep      
De organiserende werkgroep bestaat uit Albert Kroon (KMG), Arjan Nijland (Scheers en Roes Makelaars), Pascal Wissink (Wissink Metaalbewerking B.V.), Richard Grevelink (AV Integrate), Randal Heinneman (HR schoon en veililg), Patrick te Woerd (Bouwbedrijf te Woerd) en Estrella van Liere (Madeby eetbeleving).