Winnaars Vaderdagontbijt 2019

Gistermorgen zijn onderstaande vaders verwend met een stoer Vaderdagontbijt:

De heer S. Hegeman, de heer Lohman, de heer Extercate, de heer B. Hofhuis, de heer C.J. Vogel, de heer Tijink, de heer R. Oexman, de heer Ten Arve, de heer H. Kolkman, de heer D. Voortman, de heer I. Jeremic, de heer Leuvelink, de heer Timmermans, de heer V.d. Meer, de heer A. Kuipers, de heer J. Ligtenbarg, de heer H. Mol, de heer P. Roeland, de heer R. Janssen, de heer G. ten Voorde, de heer M. Borgers, de heer Ligtenbarg, de heer J. Kettering, de heer Heming, de heer E. Voogd, de heer F. Heijdeman, de heer Kettering, de heer J. Brijker, de heer E. Weenink, de heer P. Strengers, de heer A. Reinders, de heer Voordouw, de heer Kornegoor, de heer E. Polman, de heer B. Stomps, de heer H. Olthof, de heer Weernink, de heer Klein Severt en de heer Ter Huurne

23 juni – Jaarlijkse fietstocht TIP/VVV

TIP/VVV Neede organiseert op zondag 23 juni een fietstocht van ca. 40 km door het prachtige Twents en Achterhoeks coulissen landschap.

De start is tussen 10.30-12.30 uur is bij de TIPVVV Neede winkel  Oudestraat 52c Neede .De kosten zijn 3.00 euro per persoon inclusief consumptie. Opgave vooraf is niet nodig.

U bent van harte welkom.

15 juni – Pleinconcert Amicitia Rietmolen

In het kader van haar 70 jarig jubileum geeft muziekvereniging Amicitia Rietmolen dit jaar een reeks concerten onder de noemer “Amicitia Platina”. Het jubileumjaar is geopend met het succesvolle concoursconcert. Zaterdag 15 juni staat een sprankelend concert op het kerkplein in Rietmolen op het programma.

Onder het genot van een drankje kan men luisteren naar herkenbare muziek en zang. Dit concert is in de openlucht en heeft een ongedwongen sfeer. Dit maakt het uitermate geschikt voor kinderen, er is voldoende ruimte om te dansen en te spelen.

Dat Amicitia talent in huis heeft zal de 18-jarige Emiel ten Have laten horen. Tijdens het concert speelt hij samen met het harmonieorkest één van de werken waarmee hij op 1 juli zijn D-examen saxofoon hoopt te behalen.

Het concert begint om 19.00 uur, de toegang en een kopje koffie is gratis. Een vrije gift na afloop van het concert is van harte welkom.

5 t/m 14 juni – Vaderdagactie

Dit jaar maken ook de vaders kans op een heerlijk ontbijt op bed tijdens de Needse vaderdagactie, die wordt georganiseerd door de deelnemende winkeliers van de Needse ondernemersvereniging. Wilt u kans maken op een stoer ontbijt? Doe dan vanaf woensdag 5 juni tot en met vrijdag 14 juni 2019 uw inkopen bij één van de deelnemende winkeliers. Bij iedere aankoop ontvangt u een deelnamekaart. Wanneer u de deelnamekaart hebt ingevuld kunt u deze deponeren in de daarvoor bestemde actiebussen. Op zondagochtend 16 juni worden de verse ontbijtjes persoonlijk door één van de Needse winkeliers bij de winnaars aan huis bezorgd.

Pak deze prachtige kans en kom winkelen in Neede! Parkeren is natuurlijk gratis.

Onderstaande Needse ondernemers doen mee aan de Vaderdagactie en stellen gezamenlijk 35 ontbijtjes beschikbaar:

2 en 4 Wielercentrum Neede – Albert Heijn – AMI Kappers – Bakkerij Stroet – Bloemsierkunst Joop Bouwmeester – Blokker Ten Hoopen – Bloom. – Boeffies en Zo – Cafetaria Smulgrill – De Kamer van Kramer – Deco-Home Hondelink – Etos Neede – Expert Neede – Fa. Cornelese-Post – Gall&Gall Neede – Hairstyling The Sisters – Juwelier en Goudsmid Clary – Salon Davines – ’t Sprokkel Huuske – Tabakorie Rona (m.u.v. tabakswaren) – VVV Neede – Van Rugge Optiek