Click en Collect

Alle niet-essentiële winkels zijn gesloten tijdens de lockdown, maar het is wel toegestaan om bestellingen af te halen tot 17.00 uur.

Hoe werkt het?

  1. Plaats online of telefonisch je bestelling bij een winkel.
  2. Je ontvangt een bevestiging met praktische informatie over het veilig afhalen van je bestelling. Afhalen kan tot 17.00 uur.
  3. Kom alleen naar de winkel om je bestelling af te halen. Heb je klachten? Kom niet naar de winkel, blijf thuis en doe een test.
  4. Het personeel van de winkel zet de bestelling voor je klaar aan de deur.
  5. Betaal zoveel mogelijk contactloos.

19 december – Vogelbeurs

Op zondag 19 december a.s. mag de Vogelvereniging Borculo-Neede e.o. weer een Vogelbeurs organiseren. Deze vindt weer plaats bij Café Restaurant De Olde Mölle en is geopend van 09.30 tot 11.30 uur.

Decemberactie 2021

Op maandag 6 december jl. zijn de Needse Ondernemers gestart met een vernieuwde Kerstactie. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één deelnamebon. Hierop kan een persoon ingevuld worden die in deze Corona-periode wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen.

Daarnaast maakt de consument kans op één van de door de deelnemende ondernemers beschikbaar gestelde prijzen.

De Kerstactie duurt tot en met vrijdag 17 december a.s. De trekking vindt op 17 december ’s avonds plaats. De trekking van de 3 hoofdprijzen vindt plaats op zaterdag 18 december a.s. om 17.00 uur bij de Oale Smederieje. De 3 hoofdprijzen bestaan dit jaar uit pakketjes Needse Cadeaubonnen en een leuke attentie.

Onderstaande deelnemers doen mee aan de Kerstactie:

✓ Achterhoek Streekwinkel
✓ Albert Heijn
✓ AMI Kappers
✓ Apiti Apatti
✓ Bakkerij Stroet
✓ Bikestore Hesselink
✓ Bloom!
✓ Boeffies en Zo
✓ Cafetaria SmulGrill
✓ Expert Neede
✓ Etos Neede
✓ Gall & Gall
✓ Hairstyling The Sisters
✓ Hondelink Kleur & Interieur
✓ Jumbo Neede
✓ Juwelier en Goudsmid Clary
✓ Salon Davines
✓ ScapinoStudio 16
✓ Tabakorie Rona
✓ Van Rugge Optiek
✓ VVV Neede
✓ Wellness Studio Neede

Programma Natuurpark Kronenkamp

MUZIEK OP SCHOOT

24 november 10:30 – 11:30

Ellen Tackenkamp geeft muziek op schoot. Samen zingen en muziek maken met je (klein) kind. Geef je op via e-mail: ellentackenkamp@gmail.com Kosten € 10,00 per keer.Meer weten »

DORPSWANDELING

26 november 14:00 – 15:30

Henk Oldemenger neemt u al wandelend en vertellend mee in de geschiedenis van Neede. Maximaal 10 deelnemers. Kosten € 5,00 incl. een kopje koffie/thee na afloop. Opgave in Het Filter woensdag t/m zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur of via e-mail: johanna-lansink@hotmail.comMeer weten »

20 november a.s. – Filmavond Noordijk

De Historische vereniging Oud Noordijk wil haar als gevolg van Covid-regelgeving bescheiden jaarprogramma 2021 afsluiten met een filmavond. Te houden in gebouw De Oale Schole aan de Schoolweg in Noordijk op zaterdag 20 november, aanvang 20.00 uur. Voor deze avond heeft Wim Meerman uit het archief historisch materiaal opgediept en dat verwerkt tot een avondvullend filmprogramma. Het betreft grotendeels films die te maken hebben met Neede/Noordijk in vroeger tijden.

Belangstellenden (dat kunnen leden maar ook niet-leden zijn), wordt verzocht zich op te geven. Dat kan met een telefoontje naar Joke Groothornte 0545 291426, of via een melding naar het mailadres info@oudnoordijk.nl. Er is plek voor maximaal tachtig personen. Corona bescherming is verplicht.

(tekst en foto overgenomen van Nieuwsuitberkelland.nl)

12 november – Concert CMV Accoord

Op 12 november geeft CMV Accoord een digitaal concert vanuit de Grote Kerk in Neede. Het concert is te zien en te beluisteren via www.pkn-neede.nl. Klik door op “kerkdiensten”/ “kerkdienst gemist”. De livestream begint om 20.30 uur.