22 april – Vogelbeurs

Maandag 22 april – 2e Paasdag – organiseert de Vogelvereniging Borculo-Neede e.o. weer een vogelbeurs bij Café Restaurant De Olde Mölle. De beurs is geopend van 09.30 tot 12.00 uur.

Kleurwedstrijd Pasen

Naast de Paastombola organiseren de Needse Ondernemers een kleurwedstrijd voor de kinderen. Bij Albert Heijn, Bakkerij Stroet, Blokker, Boeffies en Zo, De Kamer van Kramer, Etos Neede en Expert Neede zijn kleurplaten af te halen.

De platen kunnen tot uiterlijk dinsdag 16 april a.s. worden ingeleverd bij Blokker, Etos Neede en De Kamer van Kramer. Alle ingeleverde platen worden tentoongesteld in de Bibliotheek. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 20 april a.s.

Paasactie Needse Ondernemers

Meer dan 100 prijzen!

Het is weer zover! Op woensdag 10 april zijn de winkeliers van de Needse Ondernemersvereniging weer gestart met de Paasactie.

Uit een tombola, die bij elk deelnemend lid van de Needse Ondernemers Vereniging op de toonbank staat, mag u bij uw aankoop één Paaseitje pakken. Als het u lukt om een ’gouden ei’ te pakken, wint u een leuke prijs. Deze wordt u direct overhandigd. De actie duurt nog tot en met zaterdag 20 april 2019.

Er worden door de deelnemende ondernemers meer dan 100 prijzen beschikbaar gesteld. Hierbij een greep uit de prijzenpot:

  • DIVERSE WAARDEBONNEN
  • LEUKE PAKKETJES
  • PAASLEKKERKNIJEN
  • EN NOG VELE ANDERE PRIJZEN

Kom dus winkelen in het gezellige Neede en grijp uw kans. Win één van die mooie prijzen! Parkeren in Neede is natuurlijk gratis.

Onderstaande leden van de Needse Ondernemers Vereniging doen mee aan de  Paasactie:


2 en 4 Wielercentrum Neede – Achterhoek Streekwinkel – AMI Kappers – Bloemsierkunst Joop Bouwmeester – Blokker Ten Hoopen – Bloom. – Boeffies en Zo – Cafetaria Smulgrill – De Kamer van Kramer – Deco-Home Hondelink – Etos Neede – Expert Neede – Gall&Gall Neede – Hairstyling The Sisters – Juwelier en Goudsmid Clary – Salon Davines – Van Rugge Optiek – VVV Neede en Wellness Studio Neede.

18 april – Dialectavond Noordijk

Gaot zitten en vertel. Dat is de titel van het boek waarin Dick ten Hoopen verhalen over vreugde en verdriet gedurende zijn werkzame periode als huisarts in het Drentse Zuidwolde optekende. Hij was daar 24 jaar huisarts. Hij praatte “plat” met zijn patiënten en tekende talloze verhalen op. Deze verhalen zijn de basis voor het boek, dat onlangs is uitgekomen.

Een programma, dat boeit van begin tot eind. Wij zijn verheugd om Dick ten Hoopen op onze dialectavond op donderdag 18 april in De Oale Schole te kunnen begroeten. De bijeenkomst begint om half acht. U bent van harte welkom. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden. De koffie staat uiteraard voor u klaar.

13 april – Concert Amicitia Platina

In het kader van haar 70 jarig jubileum geeft muziekvereniging Amicitia Rietmolen dit jaar een reeks concerten onder de noemer “Amicitia Platina”. Op zaterdag 13 april zal de harmonie van de vereniging een concert geven. Tijdens het concert zullen de mooiste concourswerken van de afgelopen 70 jaar opnieuw ten gehore worden gebracht. Amicitia is in de 70 jaar dat ze bestaat 23 keer op concours geweest, de eerste deelname was in 1950. Onder leiding van dirigenten Reint ten Dijke, Bennie Waanders en  Jolien Lansink zijn er mooie resultaten behaald.  Samen met de muzikanten neemt de huidige dirigente Jolien Lansink de uitdaging aan de concoursprestaties uit het verleden te evenaren.

Het belooft een mooi en gevarieerd  concert te worden. Tijdens het concert zal beeldmateriaal uit de historie van de vereniging worden vertoond. Tevens zullen oud leden verhalen/anekdotes vertellen om het publiek mee te nemen in de sfeer van toen.

Het concert begint om 19.30 uur in de H. Caeciliakerk te Rietmolen. De toegang is gratis, een vrije gift na afloop van het concert is van harte welkom.