Programma Natuurpark Kronenkamp

MUZIEK OP SCHOOT

24 november 10:30 – 11:30

Ellen Tackenkamp geeft muziek op schoot. Samen zingen en muziek maken met je (klein) kind. Geef je op via e-mail: ellentackenkamp@gmail.com Kosten € 10,00 per keer.Meer weten »

DORPSWANDELING

26 november 14:00 – 15:30

Henk Oldemenger neemt u al wandelend en vertellend mee in de geschiedenis van Neede. Maximaal 10 deelnemers. Kosten € 5,00 incl. een kopje koffie/thee na afloop. Opgave in Het Filter woensdag t/m zaterdag tussen 13.30 en 16.30 uur of via e-mail: johanna-lansink@hotmail.comMeer weten »

20 november a.s. – Filmavond Noordijk

De Historische vereniging Oud Noordijk wil haar als gevolg van Covid-regelgeving bescheiden jaarprogramma 2021 afsluiten met een filmavond. Te houden in gebouw De Oale Schole aan de Schoolweg in Noordijk op zaterdag 20 november, aanvang 20.00 uur. Voor deze avond heeft Wim Meerman uit het archief historisch materiaal opgediept en dat verwerkt tot een avondvullend filmprogramma. Het betreft grotendeels films die te maken hebben met Neede/Noordijk in vroeger tijden.

Belangstellenden (dat kunnen leden maar ook niet-leden zijn), wordt verzocht zich op te geven. Dat kan met een telefoontje naar Joke Groothornte 0545 291426, of via een melding naar het mailadres info@oudnoordijk.nl. Er is plek voor maximaal tachtig personen. Corona bescherming is verplicht.

(tekst en foto overgenomen van Nieuwsuitberkelland.nl)

12 november – Concert CMV Accoord

Op 12 november geeft CMV Accoord een digitaal concert vanuit de Grote Kerk in Neede. Het concert is te zien en te beluisteren via www.pkn-neede.nl. Klik door op “kerkdiensten”/ “kerkdienst gemist”. De livestream begint om 20.30 uur.

2 november a.s. – Drugsinformatie op de weekmarkt

Wilt u de bijzondere geur van drugslabs eens ruiken?
Kom naar de markt in Neede op 2 november

Drugslabs kunnen overal worden ingericht, ook in uw buurt. We zien met enige regelmaat voorbeelden van hennepplantages en drugslabs in deze regio. Er zijn een aantal zaken waaraan u ze kunt herkennen, waaronder de geur.

Op woensdag 13 oktober waren de politie en BOA’s aanwezig op de markt in Borculo. Ze maakten inwoners bewust van de gevaren en de geuren die vrijkomen bij drugslabs. Hier was veel animo voor. Daarom bezoeken ze binnenkort ook de markten in Neede op 2 november. Dus heeft u vragen, of wilt u de bijzondere anijsgeur een keer ruiken? Kom dan ’s ochtends naar de markt.